Szavazás

Ön hisz egy közösség összefogásának erejében?
google

Honlap optimalizálás.

Létrehozva: 2008-01-09 20:25:04

Felméréseink és tapasztalatunk alapján a kis és középvállalkozók már készítettek maguknak saját Honlapot, de mégse érzékelik az internet előnyeit, hatékonyságát.

Tisztelt Honlap tulajdonos!
Felméréseink és tapasztalatunk alapján a kis és középvállalkozók már készítettek maguknak saját Honlapot, de mégse érzékelik az internet előnyeit, hatékonyságát. A várva várt honlap elkészülte után nem történik semmilyen változás, nem lesz több a megkeresések száma, így az elköltött pénzt veszteségnek tekinthetjük.
Szeretném figyelmébe ajánlani cégünket, mely többek között a honlapok keresőre optimalizálásával foglalkozik. *
- a munka megkezdése előtt analizáljuk a weboldalt és a konkurenciát, majd ez alapján javaslatokat teszünk a legelőnyösebb kulcsszavakra, melyekről Ön dönt.
- az eredményeket az előre meghatározott fordulónapokon igazoljuk.
- kizárólag az előre kitűzött cél elérése esetén számítunk fel munkadíjat, az esetleges sikertelen optimalizálás nem kerül Önnek semmibe.
- az elszámolás minden esetben utólagos.
 
* Keresőoptimalizálás (Keresőmarketing)
A keresőoldalak felől érkező látogatók számának növelése a Keresők rangsorolási szempontjait figyelembe vevő webfejlesztés segítségével. Mivel sok köze van az online marketing egyéb ágaihoz, ezért sokan Keresőmarketingnek is hívják ezt a tevékenységet.
Az optimalizálás azon alapul, hogy a Szabadszavas keresők csak közvetítők az interneten kereső felhasználók és a weboldalak üzemeltetői között: úgy is felfogható ez a viszony, hogy a keresők ingyenes hirdetési felületet biztosítanak a webmesterek számára. Cserébe pedig a webmesterek által szolgáltatott információk választ adnak a felhasználók kérdéseire. A keresők elemi érdeke, hogy azokat az oldalakat hirdessék, amelyek a legjobb, legaktuálisabb, leghasználhatóbb választ adják a Kulcsszavakkal megadott kérdésekre, mert így nő a felhasználóik elégedettsége, és ezzel saját látogatottságuk is.Vissza