Szavazás

Ön hisz egy közösség összefogásának erejében?
google
Név:
E-mail cím:

Kedves Érdeklődő!


Csodálatos ajánlatok helyett, szeretnénk „leszögezni”, - szerintünk a jó honlap arról ismerhető fel, hogy tulajdonosa:
-     elégedet a honlapja, webáruháza működésével, technikai hátterével,
-     a fejlesztésre elköltött pénze gyorsan megtérül,
-     honlapját, webáruházát a világ bármely pontjáról elérheti, menedzselheti, egy olyan számítógépről, amely rendelkezik Internet hozzáféréssel,
-    böngésző és felbontás független,
-   teljes körű marketing, grafikai, asszisztensi szolgáltatások segítik munkáját.

Ha Ön szerint is ezek a legfontosabb tényezők, akkor keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken. Ahhoz, hogy konkrét ajánlatott, tudjunk adni Önnek, meg kell ismernünk tevékenységét, elképzeléseit. Meggyőződésünk szerint így lesz az Ön sikere, a Mi sikerünk.

Elérhetőségek:


ÉLETMŰVÉSZ.HU
honlap készítés receptje:honlap optimalizálás  (keresőoptimalizálás)
  domain név és webtárhely igénylésonline és kereskedelmi tanácsadás 
banner készítés,
webdesign, honlap tervezés,
kereskedelmi tanácsadás
Tartalom kialakítása, karbantartás,

• Cég arculat grafikai tervezése      
Design csere
Hol találhatok jó képeket az oldalamhoz?
 

Valljuk, hogy minden ügyfelünknek egyedi honlapra és internet stratégiaára van szüksége.
íÍy lesz az Ön sikere, a Mi sikerünk.


          Hírek    Referenciák


Az alábbiakban megtalálja egy hatékonyan működő honlap, webáruház receptjét.

A hatékony honlap készítés receptje:

Hozzávalók:

Végy egy több éve honlapkészítésből élő csapatot, amely a következőkből áll:
Néhány profi webdesinger, grafikus, kereskedő, egy megbízható webtárhely szolgáltató és a referenciákkal rendelkező életművész.hu.
A hozzávalókkal vegye fel a kapcsolatot és mesélje el honlapjával és tevékenységével összefüggő elképzeléseit, céljait. Ezek után nincs más teendője. Dőljön hátra a karosszékbe és hagyja néhány napig, alkotni a társaságot. Ez alatt az idő alatt átgondoljuk, hogy milyen területen tudunk a segítségére lenni. Elképzelései és tapasztalataink alapján elkészítjük Önnek ajánlatunkat. Mindezek után Ön dönt, hogy a sütőbe, vagy a mélyhűtőbe rakja a kapott információkat.

Vissza a lap tetejére

Arculattervezés


Elképzelései, meglévő cégarculata, és nem utolsó sorban tapasztalataink alapján készítjük el honlapja, webáruháza arculatát.

Számunkra a legfontosabb, hogy felhasználóbarát honlapot, magas forgalommal rendelkező webáruházat adhassunk át Önnek.

Hozott design:
Ön is hozhat saját grafikát ebben az esetben mely alapján késztjük el az oldalt. A hozott grafikát .psd formá-tumban kérjük, külön layeren a gombokat és a különböző menüpontok tartalmát.

Design csere


Vissza a lap tetejére

Tartalom kialakítása:

A weboldalak legfontosabb része a tartalom. A tartalomba tartozik a weboldal szövegezése, a képek, a linkek és a látogató vezetése a weboldalon. A jól kialakított tartalom alakítja ügyfélé az érdeklődőt. Megad minden szükséges információt a látogatónak, majd lehetőséget kínál az egyszerű kapcsolat felvételre, akár személyesen, akár az oldalon keresztül. Minden oldal tartalmát egyszerűen tudod szerkeszteni, így csak abban az esetben vedd igénybe ezt a szolgáltatást, ha nem jól működik az oldalad vagy ha nem kívánsz ezzel foglalkozni.


Részletek:
  • A kapott anyagok alapján elkészítjük az oldal tartalmát
  • A tartalmak esztétikai és grafikai kialakítását is elvégezzük
  • A kész tartalomban továbbra is elvégezhetsz bármilyen módosítást, változtatást
  • Kérésre a teljes marketing folymatot megtervezzük és elvégezzük
  • Egyszeri költség és csak egyszer kell megcsinálni
  • Professzionálsi megjelenést és nagyobb hatékonyságot kölcsönöz az oldalának


Árak:

  • Egy oldal teljes tartalmának kialakítása: 6600,- Ft + áfa
  • Extrák:
    • Marketing folymata megtervezése, kivitelezése: 33 000,- Ft + áfa

Vissza a lap tetejére

Honlapoptimalizálás  Keresőoptimalizálás

Felméréseink és tapasztalatunk alapján a kis és középvállalkozók már készítettek maguknak saját Honlapot, de mégse érzékelik az internet előnyeit, hatékonyságát. A várva várt honlap elkészülte után nem történik semmilyen változás, nem lesz több a megkeresések száma, így az elköltött pénzt veszteségnek tekinthetjük. Szeretném figyelmébe ajánlani cégünket, mely többek között a honlapok keresőre optimalizálásával foglalkozik. *
- a munka megkezdése előtt analizáljuk a weboldalt és a konkurenciát, majd ez alapján javaslatokat teszünk a legelőnyösebb kulcsszavakra,  melyekről Ön dönt.
- az eredményeket az előre meghatározott fordulónapokon igazoljuk.
- kizárólag az előre kitűzött cél elérése esetén számítunk fel munkadíjat, az esetleges sikertelen optimalizálás nem kerül Önnek semmibe.
- az elszámolás minden esetben utólagos.
 
* Keresőoptimalizálás (Keresőmarketing)
A keresőoldalak felől érkező látogatók számának növelése a Keresők rangsorolási szempontjait figyelembe vevő webfejlesztés segítségével. Mivel sok köze van az online marketing egyéb ágaihoz, ezért sokan Keresőmarketingnek is hívják ezt a tevékenységet.
Az optimalizálás azon alapul, hogy a Szabadszavas keresők csak közvetítők az interneten kereső felhasználók és a weboldalak üzemeltetői között: úgy is felfogható ez a viszony, hogy a keresők ingyenes hirdetési felületet biztosítanak a webmesterek számára. Cserébe pedig a webmesterek által szolgáltatott információk választ adnak a felhasználók kérdéseire. A keresők elemi érdeke, hogy azokat az oldalakat hirdessék, amelyek a legjobb, legaktuálisabb, leghasználhatóbb választ adják a Kulcsszavakkal megadott kérdésekre, mert így nő a felhasználóik elégedettsége, és ezzel saját látogatottságuk is.

Vissza a lap tetejére