Szavazás

Ön hisz egy közösség összefogásának erejében?
google

Elkészült az igényes nők webáruháza!

Létrehozva: 2009-03-11 16:12:24

Örömmel adtuk át új fejlesztésű Webáruházunkat, melyet kizárólag a hatékony értékesítés elősegítésére fejlesztettünk ki.


Az oldal üzemeltetője a Sunset lakberendezés és ajándék egyéni vállalkozás. A vállalkozást 2005. szeptemberében indítottuk (Miskei Brigitta - Tímár Pál) családi vállalkozásként.

A webshop ötlete már régen foglalkoztatott bennünket, mivel vásárlóink jelentős része 30 - 60 km távolságból utazik hozzánk, valamint az üzlet weboldalának létrehozása óta több bátorító levelet kaptunk a postai értékesítéssel kapcsolatban.
Az egyetlen félelmünk talán az volt, hogy fényképen nem tudjuk majd szemléltetni azt a kiváló minőséget, amit a vevő a kezében tarthat. Az utolsó bátorító lökés az volt, amikor egy kedves barátunk elvállalta a fotózást, és elénk rakta az első képeket....Azt hiszem, a képek önmagukért beszélnek és visszaadják a termék valódi képét.


Mára Tompán kívül, Bácsalmáson, Kiskunhalason, Soltvadkerten, valamint most már a webáruházunkban is megvásárolhatja tőlünk a márka termékeit.
Keressen bennünket bátran e-mailben, vagy telefonon, a kapcsolat másik végén barátságos vevő  központú  embereket  fog találni, akiknek  céljuk, hogy  jó minőséget elérhető  áron  nagy választékban  tudjanak  biztosítani,  függetlenül attól, hogy Ön az ország melyik részén  él. 
Általában, 4 hetes ciklusokban adunk le rendeléseinket a gyártónak. Mivel a termékek kézi készítésűek, ezért az elkészítés 4-5 hétig tart. Amennyiben valamely termék elnyerte tetszését, azonban a bőr színe, vagy a kő tekintetében más elképzelései vannak, adja le rendelését Nálunk, és mi elkészítettjük fenti határidőn belül az Ön által kívánt ékszert.
Kellemes időtöltést kívánunk oldalunkon!
Miskei Brigi és Tímár Pali
Sunset lakberendezés és ajándékVissza